Sivut

torstai 18. joulukuuta 2014

Dream as if you'll live forever, live as you'll die today.

Viimeistä päivää viedään ennen joululomaa. Huomenna meillä on joulujuhla, se alkaa 9.00 ja pitäsi lukujärjestyksen mukaan päättyä vasta 11 aikaan mutta toivottavasti pääsemme aikaisemmin. Viime viikonlopun olin Pudasjärvellä.

Perjantaina en ollut koulussa, koska en jaksanut melkein herätä edes hakemaan saikkuu. Koska olin koko viikon nukkunut vähän huonosti, jotain alle kuuden tunnin yöunilla. Heräsin sitten uudestaan ennen kahta ja lähdin käymään kaupassa ostamassa ruokaa vklp. Laitoin nukkumaan neljän aikan yöllä, kärsin joskus 2-3 aikaan hirveistä mahakivuista hyvä että edes pystyin nousemaan ja hakemaan särkylääkettä. Ensinmäiset herätykset mulla oli lauantaina joskus viiden aikaan, mutta en jaksanut nousta vielä ja havahduin hereillä puoli seitsemän aikaan illalla. Sitten siivosin kämpän, kävin suihkussa, meikkasin ja laitoin itseni valmiiksi. Ja lähdin kamujen kaa juomaan. Sitten olin kämpillä joskus kolmen aikaa yöllä ja nukahdin melkein heti ja heräsin viiden/neljän aikaan. Sunnuntain olin sängyssä makoilemassa ja katsoin neflixistä Gossip Girliä.



Hurja Tikrumme pomppaamassa Villen päälle.



Laatuja, koska puhelin kuva mutta Mirkaa <3 :*





Jaksaa jaksaa Tikru :*




Maanantain iltapäivällä meillä oli ratsastusta. Emme voineet mennä normaalista tunnilla koska hevoset oli rokotettu viime viikon torstaina. Menimme paljon käyntiä ja lyhyitä matkoja ravia ja laukkasimme myös jonkun verran. Menin tunnin Millalla myös tällä kertaa. Teimme käynnissä voltteja paljon että saisimme hevosia taipumaan. Lopputunnista se alkoi jo taipumaan hyvin!

Olen itse joululoman tallissa, joten teen perjantaista illasta tiistai iltaan asti tallia. Ajattelin että voisin jos saa niin ratsastaa vklp Millan kunnolla tehdä jotain missä sen pitää käyttä aivoja oikeasti. 

Kaikille lukijoille hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! Saattaa olla että seuraava postaus tulee joulun/uuden vuoden jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :) Kommentit tuovat iloa bloggaamiseen.