Sivut

lauantai 6. joulukuuta 2014

Sometimes we just have to let the tears come out..

Viimeinen postaus on kirjoitettu Tiistaina ja nyt on Lauantai. En vaan oo ehtinyt ja jaksanut tulla kirjoittelemaan tai edes avaamaan bloggeria. Koulussa meillä oli maanantaina koko päivä kirjanpitoa ja verotus, meille piti sen tunnin joku kenen nimeä en muista tähän hätään, koska Tapion piti lähteä kymmeneltä. Tiistaina aamupäivä oli suulisen kielitaidon parantaminen (englanti), ja iltapäivästä oli ratsastamista. Ratsastustunti meni päin vi***a, Millalla oli energiaa jonkin verran liikaa joten mulla meni keskittyminen siihen että sain sen liikkumaan sopivaa vauhtia ja siihen että pystyin itse istumaan siellä selässä. Jossain vaiheessa olin jo lähdössä pois koko tunnilta mutta purin siellä huulta etten ala itkeen ja olin tunnin loppuun.
Jotenkin nykyään ratsastustunnit menee aina ihan perseelleen, mutta sitten kun menen itsenäisesti niin menee todella hyvin. Ja muutenkin kun mentiin melkein koko tunti keskiympyrällä ja inhoon niin paljon mennä siinä
ympyrällä kokoajan.
Keskiviikko aamuna meillä oli työajoa eli reellä ajamista. Opettelimme ensin Rinssille laittamaan rekijuttuja päälle ja sitten kävimme ajamassa. Iltapäivästä oli suulisen kielitaidon parantamista ja luova ilmaisua
mutta itse olin vain aamutunneilla, kun lähdin kaverin mukaan Tk kun se kaatui. Torstai aamusta ois pitänyt olla ajamista, mutta en jaksanut aamulla herätä tunnille niin nukuin puol 12. Ja iltapäivästä bändisoittoa, meillä loppui se tunti jo puol kaksi muistaakseni, koska opettajalla piti lähtä. Eli olisin hyvällä mielellä voinut nukkua koko päivän.. Perjantaina oli koko päivä bändisoittoo.





















  Leivottiin Viivin kanssa suklaapullia maanantaina :3 Nams :) Huomenna ois suunnitelmissa herätä joskus kahdentoista aikaan, laittaa meikit naamaan ja sit mennä kuvaamaan. Sisko vissiin ottaa kuvia musta huomenna.. Elän toivossa että saisin vaikka uuden proffakuvan faceen. Ja illat oon selaillut nettivaatekauppoja mistä voisin tilata vaateita itelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :) Kommentit tuovat iloa bloggaamiseen.