Sivut

sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Bitch, you're just like Monday, nobody likes you.

Olin nyt viikonlopun tallissa, päivystämässä. Lauantaina aamu alkoi aamutallilla, ja sitten käytiin syömässä aamupalaa, jonka jälkeen meillä oli kokous että tiedettiin missä kukakin on ja mitä siellä tehdään. Itse olin keppihevosradalla taas.. Mutta sitten joskus puoli 11 aikaan lähdin syömään koulun ruokalaan ja sieltä sitten nukkumaan, jonka jälkeen puoli 1 herätys ja tallin kautta raviradalle. Siellä meillä oli keppari rata puoli 2 aikaan suunilleen ja sen jälkeen vaan olen istunut ja katsellut raveja. Ja sitten siinä loppu päässä kun viimeinen lähtö oli niin ihmiset, joilla tarkoitan oppilaita ja opettajia tuli syömään makkarat. Ja sitten olisi kaikilla pitänyt alkaa purkamaan tarvaroita ja näin mutta yli puolet ihmisitä hävis jonnekkin, tietääpä ainakin että en auta estekisoissa jos ne tulee... Ja sitten kunhan saatiin siivottua ehkä viidestään se koko ravirata niin pidimme palaverin ja sen jälkeen sitten iltatalliin. 
 Eilen mun päässä oli liian hulluja ajatuksia, jos vaan olisin voinut/kehdannut/jaksanut niin käydä opettamassa muutamille kymmenellä ihmiselle yhden vitun asian niin oisin ja sitten ne varmaan ois oppinut jotain. Ja tajunneetkin jotain sinne niitten vitun pieniin itserakkaisiin päihin!
Ihana Milla ^^
 En kestä näitä ihmisiä ja tätä koulua. Miksei vaan voi saaha sellaista saikkuu että ei tarvi nähdä ihmisii. Varsinkin niitä kunnon vitun lutkia. Ihmiset muuttuu ja kaikki niiden mukana. Tahdon mun entisen elämän ihmiset takaisin, ja tehdä kaikkea mitä ennenkin niiden ihmisten kanssa. Mutta jos ei niillä kiinosta niin miks mulla pitäisi kiinnostaa?


Joo nyt ois ehkä sopiva aika lopettaa tää raivoominen, mutta nyt laitan nukkuun ja sitten ratsastaan puol 3.


Aivan liian ihana Eki, vaikka meinasinkin kyllä saada kaviosta eilen aamulla päähän mutta silti liian ihana vauva :3
Haluun niin tuollaisen söpöliinin, mutta ratsuna!




Möykkäri, ihana tukka tuolla :3
Tänään käyn liikuttamassa millan. Ja sitten maanantaina menen sen kanssa valmennukseen joka on kahdesta kolmeen. Toivottavasti taas teemme jotain kivaa ja hyödyllistä. Viimeksi teimme voltteja ja ympyröitä. Se valmentaja katsoi kun teimme päätyyn voltin ja sanoi sitten että minkälainen se oli, tarkoituksena oli saada mahdollisimman samanlainen kun KN'S siinä näytössä, ravissa teimme voltit ja sitten laukassa ympyrän. Millakin alkoi rentoutumaan todella hyvin siinä loppupuolella ja kuumahtikin kun ei millään halunnut pysyä paikalla lopussa kun antoi palautteen..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :) Kommentit tuovat iloa bloggaamiseen.