Sivut

tiistai 23. kesäkuuta 2015

Napakoruja ja kukkia

Täällä minä taas koitan näytellä elon merkkejä. Kukka kuvat on otettu jo jonkin aikaa sitten kun kävimme Oijärvellä viemässä haudalle kukkia. Tilasin tuossa visiinkin viime viikolla Craxy Factoryltä napakoruja suurimmaksi osaksi, ja sitten muutamat korut ja puhelimen kuoret jotka kylläkin unohdin kuvata.
 Itse olen tässä nyttten taas kerran sairaana ollut puoli viikkoa suunilleen ja onneks tämä tauti alkaa jo pikku hiljaa loppumaan toivottavasti. Perjantai iltana matkani lähti kohti ensin Pudasjärveä josta kävin hakemassa tavaroita, ja sitten  menin Puhokselle. Jossain vaiheessa hyppäsin Viivin kyytiin ja se vei mut mökille jossa sitten olin. Onneks sinne sitten jossain vaiheessa tuli tuttuja ja nautimme ihanasta mökkielämästä mukaan lukien ne kaikki ihanat hyttyset, onneksi niitä ei sitten enään siinä puolen yön jälkeen enään huomannut :D Menin nukkumaan siinä yhdenksän aikaan aamulla, koska ihmiset ei halunneet mennä nukkumaan. Sain nukuttua ehkä sen yks kaks tuntii, kiitos hyttysten ja kuorsaavien ihmisten. Lopulta heräsimme siinä 12 aikaan, ja mun oikeassa kädessä ei ollut tuntoa ja sitten muutenkin oli hirveän kipeä. Sitten siinä naureskelin kaikille kun niillä oli rapulat :D Ja sitten jossain vaiheessa Viivi tuli hakemaan minut ja menimme hakemaan pitsaa ja sitten kämpille pakkaamaan nopeasti, koska äiti oli tulossa 15min päästä suunilleen. Ja sitten pääsin saunaan ja nukahdin illalla puoli 10 aikaan illalla.
 Seuraavana yönä sitä ei sitten uni tullut yhtään ja tautikin alkoi vaan enemmän pahenemaan ja nousin joskus yhdeksän aikaan. Kärsien hirveän pahaa oloa, niitä samoja mitä olen aikaisemminkin kokenut.. Sitten koko loppu päivän vain istuin katsoen telkkaria sohvalla ja nukuin tunnin päikkärit.









Tästä kuvasta ylimmältä riviltä oikealta toinen on romeosta ja juliasta.
Alimmalta riviltä oikealta viimeinen on aloituskoru.

Tässä kuvassa näkyy erittäin huonosto nuo rannekorut mitkä hohtaa pimeässä ja napakoru kans.
Alemmassa kuvassa vasemmalla reunalla on oiken värisenä se valosa.

Tuosta mustasta noppa napakorusta meni jo tuo noppa rikki, koska vissiin väänsin sen liian tiukalle.


Alin rivi vasemman puoleinen koru oli niin hirveän pieni että sitä ei varmasti olisi saanut napaan
joten laitoin sen korvaan, ja tuo toinenkin alemmalla rivillä tekee varmaan tiukkaa laittaa koska sen verran paksut
nuo pallot.
Keskimmäiseltä riviltä, oikealta puolelta keskimmäinen koru on Oulusta ostettu. (jonka nimeä en nyt muista tähän hätään..)
Hei tiiän että siellä on joitakin muita lukijoita mahdollisesti kuin ketkä on liittyneet, joten kertokaa kaikki että mitä postauksia haluaisitte että teen kesällä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :) Kommentit tuovat iloa bloggaamiseen.