Sivut

torstai 11. kesäkuuta 2015

One day, I want to honestly say, I made it!!

Se tunne kun juttelet yhdelle ihmiselle kuukauden aikana, hän aina vastaa takaisin. Nyt alkuviikosta juttelminne todella paljon, ja yht'äkkiä hän ei enään vastaa.

Äidillä oli menoa Oulussa alkuviikosta ja käin siinä samalla shoppailemassa keskustassa, joka oli ihan sekaisin voisivat jo saada valmiikis ne remontit sieltä, koska ei siellä tällänen ihminen kuka käy tyyliin kerran tai kaksi kuukaudessa osaa yhtään liikkua :D  Löysin sieltä sellaisen harmaan maxi mekon, kaksi bandeuta ja lyhyen t-paidan.
 Olen menossa ainakin näillä näkymin kuvaamaan Ylirannalla olevia estekisoja lauantaina, joten herätys on sinä päivänä joskus kahdeksan jälkeen ja yhdeksältä lähtö koska menen skootterilla. Ja siihen matkaan joku tunti menee. Toivottavasti on nätti ilta että saan hyviä kuvia, ja sitten sen jälkeen varmaan menen käymään kaveria katsomassa.
 Elämä on liian tylsää kesälomalla, en tajuu miten ihmiset haluu kesäloman. okei joo on kivaa kun saa nukkuu kaksitoista tuntia yöllä ja sitten herätä vielä tämä kuukausi tekemään ruokaa itselle ja veljelle. Pitäisi tai olisi ihan suotavaa nähdä kavereita keitä ei muuten ehdi nähdä mut en vaan oo jaksanut vielä.. Pitäis ainakin muutamia ihmisiä nähdä.

  Mun omena meni huoltoon tuossa perjantaina ja nyt se ois jo valmis onneks. Siitä tosiaan meni akku paskaksi. Se oli sammunut kuuden tunnin aikana täydestä akusta, ja kun kävimme kärkkäisellä jossa meni about puol tuntii niin puolet akusta meni. Joten aattelin että sama viedä se huoltoon nyt ennen kuin lopullisesti lähtee järki sen kaa. Ja tänään äitille oli tullut viesti että se on valmis haettavaksi. Äitillä on taas kerran menoa maataina joten saan mun rakkaan takas (hymiö jolla on silmien kohdalla sydämmet) mutta sen takia mulla pitäisi jaksaa olla kiltti tyttö ja mielistellä porukoita, enimmäkseen äitiä. Vaikka en tajua miksi koska se on kuiteskin menossa sinne joten eikös se oo ihan sama käydä se samalla hakemassa. No ei nähtävästi. Sunnuntaina pitäisi laittaa peruna maahan, jos vaan maa on kuivannut sen verran.





Kuvat ovat yhdeltä illalta kun kävin ulkona kuvailemassa rakasta söpöä <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :) Kommentit tuovat iloa bloggaamiseen.