Sivut

tiistai 30. joulukuuta 2014

I may not be perfect but i'm always me.

Kuvasin tänän päivällä joululahja videon, mitä sain lahjaksi. Mua vaan häiritsee tuo inhottava merkki tuossa keskellä. Mutta kommentit ois ihan mukavia, ja ideoita että minkä postauksen haluatte seuraavaksi. Ja tuosta puuttuu vielä kahdet pörrösukkaparit, mitkä tilasin kans forever21. Ja  mun siskon tekemät pinkit lapaset  missä on sisällä vuori, ja vielä tulossa olevat puhelimen kuoret. Tän hetken suunnitelmien mukaan olen menossa perjantain shoppaileen niin haluatteko ostosten esittelyä?
Kävin tuossa yks ilta ottelemassa kuvia samalla kun kissan laitoin ulkona käymään että ei halua yöllä sit ulos ja herätä porukoita ku hyppii ja raapii. Oiskin samanlaine inspiraatio Pudasjärvelläkin kuvata kaikkea, mutta kun ei niin ei. Sieltä kun kuvia ei niin paljoo oo tullut otettua niin sais itsekkin samalla siinä sitä liikuntaa. Mutta kun siellä ei oikeen pimeellä uskalla liikkuu ilman koiraa ja jos aijon ottaa kuvii niin koiraa en varmaankaan ota mukaan kun se ei pysy paikalla oikeen kauvoon.
Mutta huomenna pitäs olla uutta vuotta ottamassa vastaan, mutta en yhtään tiedä että mitä teen, joko oon kotona, kaverilla tai ties missä huitelemassa. Nyt tapahtunut sellanen jännä juttu mitä en ois toivonut varsinkaan tähän aikaan tapahtuvaksi. Mutta enköhän mää tästä ehkä pääse yli. Tulin toivoittamaan.
Haluaisin niin paljon mennä luistelemaan, mutta Leuvalla ei jääkenttää edes jäädytetä. Ja kylälle en varmaan ees vois mennä koska siellä on aina porukkaa pelaamassa jääkiekkoo niin siihen pikku jäälle en kyllä haluis mennä. Pitäs keksii joku kaverikin sinne, mutta pitää tässä katsoa että kenet saisin kaveriksi sinne.
Oon menossa ensviikolla joko 4.1 tai 5.1 Pudikselle, että saan nukuttuu kaikki joululoman velat pois :D Ja muuten totuttua siihen ideaan että koulun pitäs mennä. Haluttais ratsastaa mutta en keksi että minne. Tekis mieli käydä Jäälin sitä tallia katsomassa mutta toisaalta kun niiden sivuja katsoo niin on aika totisen totista puuhaa.










Ja mun askia vois käydä laittamassa eloon jos on tylsää -->http://ask.fm/Xoultsi

2 kommenttia:

  1. Tässä olisi video että kuva postaus ideoita
    Aamurutiinit, Hiustenlaitto rutiini, ostosten esittelyä, huone/kämppä postaus, kokkaus video,

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Kommentit tuovat iloa bloggaamiseen.