Sivut

lauantai 3. tammikuuta 2015

Throwback 2014

Tuun vähän myöhässä tämän kanssa, ensin ajattelin että en tee mutta teen jonkun kyselyn josta poimin sellaisia vaikeampia kysymyksiä ja sitten vähän jotan perusjuttuja. Kuvina koristaa kuvat mitä olen ottanut tänä vuonna. Toivottavasti tykkäsitte :)

Millä festareilla/kenen keikoilla kävit?
-Kesälomalta jäi mieleen Qstock johon oli menin Pudasjärveläisten mun luokkalaisten muutaman kanssa. Olin niiden kanssa alussa ja tutustuin ihaniin ihmisiin. Tajusin että ihmiset on mukavia, ja haluavat olla kanssani oikeasti. Sitten loppu illasta eksyin Ellun seuraan ja pyörittiin ympäri Qstock aluetta.
Jäikö joku muisto erityisesti mieleen?
- Viimeinen viikko koulujen lopussa. Kun heppa-, prosessi-, sähköalat oli rantsussa juomassa viikon, ja muutamat päivät koululla ja sen lähiympäristössä. Kun yksi ihminen juoksi perässäni koska lähdin itkien pois. Ja muutenkin kaikki ketkä lohdutti mua sillä viikolla kun itkin joka päivä silmiäni päästä kaikista syistä.Ja kaikista ihanin henkilö kuka juoksi pitkin rantoja mun perässä kysellen mikä on vialla kun itkin ja juoksin karkuun koska en halunnut kertoa.
Oletko ihastunut/rakastunut?
-Kyllä, monen monta kertaa olen ihastunut. Ja yhteen rakastunut.



Jos sinulla olisi mahdollisuus kuulla kaikki huonot puolesi ystäviltäsi rehellisesti, olisitko valmis kuulemaan ne?
-Kyllä haluaisin kuulla, että tiedän miten voisin muutta käytöstäni tai jotain muuta. Mutta eriasia että olisinko valmis kuulemaan ne. Mutta vastaus on kyllä. Koska haluaisin kuulla mitä he sanovat minusta, onko ne samoja asioita mitä itse sanoisin jos minusta kysyttäisiin.

Oletko tehnyt jotain tänä vuonna, mitä et ole tehnyt aikaisemmin?
-Olen ollut vklp mökillä, juhlinut ehkä ensinmäisen kerran kunnolla ystävän synttäreitä, lähentynyt ihmisten kanssa ja ollut äkäisempi. 

Millaiset synttärit vietit vuonna 2014 ja paljonko täytit?
-Taisin olla Pudiksella kämpillä illan ja sit päivällä olin koulussa. Ja täytin 17v. Vielä 319 päivää niin minä ja Soile ollaan sweet 18. <3

Oletko riitaantunut kenenkään ystäväsi kanssa vuonna 2014?
- Kyllä. Olin tyhmä ja sanoin väärin rakkaalle ystävälleni. Tiedän että en koskaan halua enään olla riidoissa koska ne viikot oli tuskallisimpia koskaan.


Saitko mitään ajokorttia tai valmistuitko mistään?
- Traktorikortin sain vihdoin ja viimein!


Oletko saanut uuden ystävän tämän vuoden aikana?
- En mutta olen lähentynyt niin monen ystäväni kanssa että, olen liian kiitollinen kaikista rakkaistani ketkä jaksavat katsoa naamaani joka päivä koulussa, kuunnella valittamistani, lohduttaa kun itken ja elämässäni ei ole järkeä. Kiitos Viivi, Mirka, Soile, Heidi. Varsinkin Soilen kanssa oli se joulupäivystys. Se oli aina illat meillä katsoimme elokuvia ja söimme romanttisen illallisen.



Millainen olisi täydellinen syntymäpäiväsi?
- Päivän aikana kaikki rakkaimpat ystäväni tulevat meille ja juomme muutamat siiderit, juoruamme kaikista ihmisistä, puhuen kaikki poika ongelmat halki isolla tyttö porukalla. Tämä tapahtuisi ennen kuin varsinaiset juhlta alkaisivat. Ennen juhlia laitamme itsemme täydellisiksi, hiukset ja meikit viimeisen päälle valmiiksi, ja sitten vaatteet on sellaiset että kaikilla muilla on yksi ja sama väri ja mulla on joku katseen vangitsija mekko päällä. Sitten menemme juhlimaan jonnekkin kunnon paikkaan kun ilta alkaa tulemaan siinä joskus 7-8 aikaan, ja sinne on kutsuttu kaikki maholliset ihmiset keitä haluaisin nähdä syntymäpäivänä. Aaah, liian täydellistä. Sen takia mahdotonta. Ja sellainen että jos siellä on joku ihminen ketä en halua sinne niin siellä on joku "portsari" varalta jossain että se käy nakkaan sen pihalle.

Mitä olisit toivonut tekeväsi enenmän?
 - Juhlivan. Nauttien kesälläkin siitä vapaudesta mikä oli kun koulut oli loppuneet. Olisin nähyt enenmän ihmisiä ketä en koulun aikana ehdi nähdä.
Kenen käyttäytyminen aiheuttu ahditusta?  - Kahden jätkän. Sanovat että eivät ole kavereita vaikka ovat silti. Elleivät sitten ole saaneet sovittua, ihan sama en jaksa enään välittää. Haluisin vain kuulla vieläkin että miksi hän kysyi ne kysymykset ja sanoi sen asia.
Jos saisit elää 1 päivän vuodesta 2014 uudelleen, niin mikä päivä se olisi?
- 11.7 ilta/yö. Kun ihana henkilö x tuli käymään, leijuin vaan ja laitoin kaikille viestii että arvatkaapa kuka tulee ja kaikkee. Mutta sitten olin aika lähellä mokata koko jutun oman jääpäisyyteni vuoksi. Onneksi sain sovittua ja vietimme mukavan illan jutelle asioista. En koskaan unohda kyseistä henkilö ja sitä iltaa. Vaikkakin kyseisestä ihmisestä en ole kuullut mitään se jälkeen.



Hyvät loppu lomat kaikille. Itselläni huomenna on pakkaus ja siivous operaatio tiedossa. Tai ainakin pakaus, koska maanantaina pitäs olla valmiina lähteen takasiin Pudikselle <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :) Kommentit tuovat iloa bloggaamiseen.