Sivut

sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

~ En oo timantti joka särkyy kosketuksesta.

Tunnen yksinäisyyden kun se hiippii pitkin niskaani. Olen ollut yksin tässä huoneessa ja talossa edelliset kolme tuntia. Olen kyllästynyt olemaan aina yksin täällä. Haluan seuraa, jossa voin nauraaa vatsalihakset kipeäksi, nauraa aidosti ja nauttia aidosti ihmisten seurasta. Olen täällä huoneessa varmaan seuraavat ainakin kolme päivää, liian monta iltaa, liian paljon aikaa jolloin voisin nähdä oikeita ihmisiä ja juoruta kunnolla ja tietenkin itkeä silmit päästä jonkun kanssa, koska yksin siinä ei ole mitään järkeä..

Ja mulla ei oo mitään tekemistäkään koska siivosin jo mun huoneen ja tiskasin, vielä ois imuroiminen ja sit ois tääkin kämppä siivottu eli toisin sanoen kuolen tylsyyteen vielä ennen keskiviikkoo jos se ees tulee takas vielä sillon. Paitsi jos suunnitelmat toteutuu niin en ehkä kuole.. Mutta onneksi oon tottunut olemaan yksin joka paikassa joka sekuntti. 
 

Maanantaina koulussa tulen kuolemaan aika monestakin syystä. Ensinnäkin että meillä on valmennuksen suunnitelua, ja siellä ei oo ketään kuka osaa selittää mulle ne asiat silleen että määkin tajuisin ne. Eli toisin sanoen veikkaan että lähen nopeeta, vitun nopeeta pois sieltä. Ja sitten saan varmaan pari ihmistä perään soitteleen että mihin lähtiin ja näin, mutta se on sitten vähän liian myöhästä tajuta asia, varsinkin jos oon mennyt kämpille niin en kyllä täältä ihan hevillä poistu.


Ja sekin että mulla on aamutalli viikko niin tuun olemaan niin väsynyt koulussa että en varmaa tajuu mistää mitään, pitäs varmaa käyvä taas terkkarillakin. Jos vaikka jaksais tällä viikolla käydä, koska haluun nukkuu kunnon yöunet kuukauden jälkeen ellei jopa pitemmänkin aika.. Onneks huomenna saa nukkuu päivätalliin asti kuhan vaan käy ensin aamutallissa.
Koska rakas kissani on liian viisas <3
Tarvin sen yhden henkilön tähän viereeni nukkumaan, antamaan halin ja pusun kun tarviin. Aina valmiina tulemaan lohduttamaan kesken koulun ja ihmisten edessä. Ilman että kummankaan tarvii häpeillä mitään voin olla seurassasi oma itseni vikoineen. Minun ei tarvi muuttua niin ei sinunkaan. Kaikki sanoo että unelmien prinssi tulee sillon kun häntä vähiten odottaa. En halua odottaa että löydän hänet/hän minut koska tarvitsen hänet nyt tällä hetkellä ovelleni koputtamaan ja halaamaan, pitämään sylissään ja silittämässä hiuksiani.  

Minäkin, kerran jo särkynyt, voin vielä rakastaa. 
Mutta kuka uskaltaisi syleillä tätä helposti särkyvää, 
rakastaa tätä tyttöä rikkimenevää. 
Tarvitsen vain hellän halauksen...

Hyvää naisten päivää kaikki naiset! <3

8 kommenttia:

  1. Onko pudasjärven asuntolassa mahdollista asua yksin "yhdessä huoneessa", vai onko se ns. solu asuntola? Ajattelin tänä vuonna sinne hakea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistaakseni ja tietääkseni, ei ole ellet halua maksaa siitä. Yleensä kaikki laitetaan kahdestaan asumaan kun rivareilla ei oikein paljon tilaa ole ellei tulevia ykkösiä ole sen verran vähää tai tulevia kakkosia lopeta :) Eli kyllä on solu asuntola vanhoissa rivareissa on kaikissa neljä huonetta ja uusissa muistaakseni kolme. :)

      Poista
    2. Pakko kysyä viellä tällainen vähän typerämpi kysymys, että onko siellä niinkun "ihan normaalia porukkaa" ettei ole mitään hämärä jengiäXDDDD

      Poista
    3. Tietääkseni ei ole. Jos nyt oikee ymmpärsin tuon kysymyksen :D

      Poista
    4. Kauheesti kysymyksii mul, mutta saako siellä ns. "oman hoitohevosen"?

      Poista
    5. On. Ensimmäisen vuoden aikana valitsette ne ja niitä pitäisi käydä hoitamassa, se kuuluu opintoihin :)

      Poista
  2. Ja saako asuntolaan tuoda omia lemmikkejä? Onko siellä päin kalliit tallivuokrat? jajaja mitähän muuta, onko asuntolassa paljon päihteiden käyttöä...?:/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Asuntolaan ei saa tuoda omia eläimiä. Ja tallivuokrista en tiedä, täällä on ihan koulun läheisyydessä kaksi tallia, ylä-, ja alatalli. Riippuu ihan missä solussa sut, koska joissakin saattavat juoda joka viikko ja jotkut taas ei juo yhtään. Eli riippuu ihan siitä että mihin soluun joudut :d

      Poista

Kiitos kommentistasi :) Kommentit tuovat iloa bloggaamiseen.